به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حسین افشین در نشست خبری دومین رویداد جایزه ملی فناوری نکست که در ساختمان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: تحقیق و توسعه یکی از نکات بسیار مهم و کلید اصلی و پیشران توسعه است. این رویداد ابتکار خوبی بود که دوره اول آن نیز با موفقیت در همین راستا برگزار شد. امروز تابع هدف ما شرکتهایی هستند که از گردش مالی مناسبی داشته و حداقل ۳ محصول موفق داشته باشند.
وی افزود: وقتی انتظار داریم در اکوسیستمی فعالیت کنیم که افراد جوان حضور داشته باشند، باید خودمان نیز فعالیت نوآورانه از جنس همین افراد داشته باشیم. بنابراین این رویکرد را در معاونت علمی دنبال میکنیم. ایران کشوری در حال توسعه است به همین دلیل دولت باید هزینههای بخش تحقیق و توسعه را بپردازد تا بتوانیم در حوزه فناوریهای نوظهور پیشرفت کنیم. رویداد ملی نکست نیز با همین هدف توسط معاونت علمی طراحی شده است. در این رویداد پس از ارزیابی طرحها توسط داوران بیطرف و منصف، به برگزیدگان جوایز ارزندهای اهدا میشود که میتواند در آینده مبلغ آن از مقادیر فعلی نیز بیشتر شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور گفت: در واقع یکی از اهداف نکست، شناسایی شرکتهای توانمند و حمایت از آنها برای بزرگتر شدن است. به همین دلیل شرایطی مانند فروش بیش از پنج میلیارد تومان و دارا بودن سطح فناوری TRL ۴ برای آن انتخاب شده است.
افشین تصریح کرد: امروز ما جایزه ملی فناوری نکست را نماد اعتماد دولت و صنعت به دانشگاه و علم میدانیم. ما به عنوان دولت و معاونت علمی به عنوان نماینده دولت، به دنبال کاهش هزینه صنایع هستیم تا بتوانیم در زمینه فناوریهای پیشرفته حضور داشته باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات در پرداخت جوایز اولین دوره این جایزه ملی، اظهار کرد: شرکتهای منتخب تا پایان شهریورماه فرصت دارند برای به صندوق منتخب معاونت علمی مراجعه کنند و همه چیز برای دریافت تسهیلاتشان آماده است. اعطای بخشی از تسهیلات اولین رویداد، به دلیل واگذاری به صندوقهای پژوهش و فناوری بعضی با بدقولیهای این صندوق مواجه شد که رفع این مشکل بلافاصله پیگیری شد. برای من اعتماد اکوسیستم به معاونت علمی، از هر چیز مهمتر است. به همین دلیل هر قولی بدهیم، باید به آن عمل کنیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور گفت: هدفگذاری ما استفاده از فناوریهای بر لبه مرز دانش است و لازمه این موضوع، اصلاح شیوه حکمرانی در این حوزه است. وقتی سؤال مناسب برای حل یک چالش مطرح نشود، پاسخهای دریافتی ما نیز دقیق و درست نخواهد بود.
افشین خاطرنشان کرد: برای ایجاد فرصت برابر برای شرکتهای دانشبنیان و فناور و همچنین وجود زمان کافی برای شرکتها به منظور شرکت در سومین دوره جایزه ملی فناوری نکست، در اختتامیه دومین دوره این جایزه سرفصلهای دوره بعدی را اعلام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: با توجه به مسائل پیش آمده برای پرداخت جوایز دور اول، امسال در حال برنامهریزی هستیم که با پایان اختتامیه دومین دوره رویداد، بلافاصله جوایز نقدی و تسهیلاتی رویداد پرداخت شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به وجود اینترنت بدون فیلتر در پارک فناوری پردیس اظهار کرد: در بین پارکهای کشور تنها برای پارک فناوری پردیس و فناوران فعال در این مجموعه، اینترنت بدون فیلتر در نظر گرفته شد که آن هم به این دلیل بود که این پارک زیرمجموعه معاونت علمی است. این استثنا یک بدسلیقگی بود که نباید اعلام میشد.
افشین گفت: شخصاً با اینترنت طبقاتی موافق نیستم. هم اکنون رفع فیلتر توسط رئیس جمهور در حال پیگیری است و با به نتیجه رسیدن آن دیگر شاهد اینترنت طبقاتی نخواهیم بود.
گفتنی است دومین دوره جایزه ملی فناوری نکست (نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه) به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان با هدف گسترش فعالیتهای تحقیق و توسعه و تمرکز بر فناوریهای پیشران، تکامل و همگرایی فناوریهای مجزای پیشین برای حل چالشهای اقتصادی، اجتماعی، محیطی و نهادی، 28 و 29 آذرماه برگزار میشود.
حمایت از توسعه سبد محصولات شرکتهای فناوری کشور، افزایش شتاب رشد شرکتهای فناور، تشویق ورود صنایع و شرکتهای بزرگ و صاحب فناوری به توسعه در جهت فناوریهای نوظهور و همافزایی، همآفرینی و رقابت فن آفرینان کشور، از دیگر اهداف برگزاری این رویداد ملی خواهد بود.
تعداد بازدید : ۱۰۴ تاریخ: 1403/06/11
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
مهندس آقابابایی مشاور رئیس شهرک در توسعه همکاریهای راهبردی شد
مهندس سودابه آقابابایی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنو…